Proizvodi

Voćarsko crevo sa ugrađenim kapljačima je proizvod namenjen voćarima i vrtlarima koji žele efikasno i ekonomično zalivati svoje voćke i biljke. Ovo crevo je posebno dizajnirano sa ugrađenim kapljačima koji omogućavaju precizno i ravnomerno kapljanje vode direktno do korena biljke.

Glavne karakteristike ovog voćarskog creva su:

  1. Ugrađeni kapljači: Crevo ima kapljače koji su postavljeni u redovnim razmacima duž creva. Svaki kapljač ima mikro otvore kroz koje se voda lagano ispušta, omogućavajući direktno navodnjavanje korena biljke. Ova tehnika zalivanja minimizuje gubitak vode usled isparavanja i sprečava da se voda rasipa po nepotrebnim područjima.
  2. Precizno doziranje vode: Kapljači omogućavaju precizno doziranje vode u skladu sa potrebama biljke. Svaki kapljač može imati podešavanje brzine kapljanja, tako da možete prilagoditi zalivanje različitim biljkama ili promeniti intenzitet zalivanja tokom različitih faza rasta biljke.
  3. Ravnomerno zalivanje: Zahvaljujući ugrađenim kapljačima, crevo obezbeđuje ravnomerno zalivanje celokupne površine koju pokriva. To omogućava da svaka biljka dobije odgovarajuću količinu vode, što rezultira zdravim rastom i razvojem biljaka.
  4. Ekonomična potrošnja vode: Kapljači omogućavaju da se voda direktno dostavi do korena biljke, čime se smanjuje gubitak vode usled isparavanja ili oticanja. To je vodno efikasan metod koji promoviše održive prakse u baštovanstvu.
  5. Izdržljivost i fleksibilnost: Voćarsko crevo sa ugrađenim kapljačima je dizajnirano da bude izdržljivo i da izdrži spoljašnje uslove. Obično je napravljeno od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na UV zračenje i mogu podneti različite vodene pritiske. Takođe, crevo je fleksibilno, što olakšava manevrisanje oko biljaka i drveća.
Naziv

Giwadrip 23

Debljina zida

35mil [0,9mm]

Dijametar

Ø 16mm

Razmak između kapljača

20cm

Protok (l/emiteru)

2,3lph

Protok (l/m)

11,5lph

Dužina

200m

Kapajuće voćarsko crevo, cev (900mic), 20cm, 11.5lph
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći Pakotek sajt prihvatate našu Politiku privatnosti.
Pročitaj više