Proizvodi

Voćarsko crevo sa ugrađenim kapljačima je proizvod namenjen voćarima i vrtlarima koji žele efikasno i ekonomično zalivati svoje voćke i biljke. Ovo crevo je posebno dizajnirano sa ugrađenim kapljačima koji omogućavaju precizno i ravnomerno kapljanje vode direktno do korena biljke.

Glavne karakteristike ovog voćarskog creva su:

  1. Ugrađeni kapljači: Crevo ima kapljače koji su postavljeni u redovnim razmacima duž creva. Svaki kapljač ima mikro otvore kroz koje se voda lagano ispušta, omogućavajući direktno navodnjavanje korena biljke. Ova tehnika zalivanja minimizuje gubitak vode usled isparavanja i sprečava da se voda rasipa po nepotrebnim područjima.
  2. Precizno doziranje vode: Kapljači omogućavaju precizno doziranje vode u skladu sa potrebama biljke. Svaki kapljač može imati podešavanje brzine kapljanja, tako da možete prilagoditi zalivanje različitim biljkama ili promeniti intenzitet zalivanja tokom različitih faza rasta biljke.
  3. Ravnomerno zalivanje: Zahvaljujući ugrađenim kapljačima, crevo obezbeđuje ravnomerno zalivanje celokupne površine koju pokriva. To omogućava da svaka biljka dobije odgovarajuću količinu vode, što rezultira zdravim rastom i razvojem biljaka.
  4. Ekonomična potrošnja vode: Kapljači omogućavaju da se voda direktno dostavi do korena biljke, čime se smanjuje gubitak vode usled isparavanja ili oticanja. To je vodno efikasan metod koji promoviše održive prakse u baštovanstvu.
  5. Izdržljivost i fleksibilnost: Voćarsko crevo sa ugrađenim kapljačima je dizajnirano da bude izdržljivo i da izdrži spoljašnje uslove. Obično je napravljeno od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na UV zračenje i mogu podneti različite vodene pritiske. Takođe, crevo je fleksibilno, što olakšava manevrisanje oko biljaka i drveća.
Debljina zida

35mil [0,9mm]

Dijametar

Ø 16mm

Razmak između kapljača

25cm

Protok (l/emiteru)

2,3lph

Protok (l/m)

9,6lph

Dužina

200m

Kapajuće voćarsko crevo, cev (900mic), 25cm, 9.2lph (kotur 200m)
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći Pakotek sajt prihvatate našu Politiku privatnosti.
Pročitaj više