PE termoskupljajuća folija je fleksibilna ambalaža za pakovanje, koja se aktivira toplotom i skuplja kako bi se učvrstio i obavio proizvod. Koristi se u različitim industrijama i ima široku primenu, pruža pouzdanu zaštitu proizvoda od spoljnih uticaja i olakšava manipulaciju i transport. Takođe ima estetski i funkcionalni značaj u različitim industrijama, čineći je važnim materijalom za ambalažu i zaštitu proizvoda.

  • Primena u prehrambenoj industriji: Koristi se za zbirno pakovanje boca i tegli, obezbeđujući zaštitu i stabilnost proizvoda. Takođe se koristi za pakovanje peleta i briketa u drvnoj industriji.
  • Pakovanje časopisa: Omogućava čvrsto i atraktivno pakovanje časopisa.
  • Paletiranje proizvoda: Folija se koristi za paletiranje proizvoda na paleti, što olakšava transport i manipulaciju.
  • Pakovanje tehničke i hemijske robe: Ova folija se koristi za pojedinačno i zbirno pakovanje tehničke i hemijske robe.
  • Pakovanje pića: Koristi se za oblaganje, pakovanje i zaštitu pića kao što su voda, sokovi, pivo, mleko, bez obzira na vrstu pakovanja (PET, staklo, metal, višeslojno pakovanje, limenke, konzerve).
  • Specijalni filmovi: Proizvode se specijalni filmovi za grupno pakovanje paketa koji su već ambalažirani PE ambalažom, uključujući filmove koji sprečavaju lepljenje (anti-sticking filmove) i one koji zahtevaju dvostruki prolaz kroz termo tunel.

 

Termoskupjajuća folija
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći Pakotek sajt prihvatate našu Politiku privatnosti.
Pročitaj više